Ανακοίνωση

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι αύριο ( 30  Μαϊου 2019) μετά το πέρας της εκδρομής οι μαθητές θ΄αποχωρήσουν για τα σπίτια τους. Το ολοήμερο σχολείο θα παραμείνει κλειστό.

Ανακοίνωση

 

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι την  Κυριακή 12 Μαΐου 2019 και ώρα 11:00 π.μ. στο Πάρκο Μίκης Θεοδωράκης θα βραβευτεί το σχολείο μας για τη συμμετοχή του στο πρόγραμμα << Ανακυκλώνουμε γιατί μετράει>> κατά το σχολικό έτος 2018-2019.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι μαθητές θα συμμετέχουν βιωματικά στον υπαίθριο χώρο στα εκπαιδευτικά περιβαλλοντικά παιχνίδια Followgreen.

Όποιοι μαθητές επιθυμούν, μπορούν να παρευρεθούν στην εκδήλωση συνοδευόμενοι από τους γονείς τους και να λάβουν μέρος στα περιβαλλοντικά παιχνίδια.

Από τη Διεύθυνση

Ανακοίνωση

 

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΕΡΕΥΝΑΣ   ΚΑΙ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑΤΩΝ

Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ Δ/ΝΣΗ Π. & Δ. ΕΚΠ/ΣΗΣ

ΑΤΤΙΚΗΣ

Δ/ΝΣΗ Α/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ Β΄ ΑΘΗΝΑΣ

4ο  ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΒΡΙΛΗΣΣΙΩΝ

Πληροφορίες:    Ιωάννης Κοσμόπουλος

Τηλέφωνο:         2108046275
e-mail:                 mail@4dim-vriliss.att.sch.gr

 

Ανακοίνωση για τις αιτήσεις εγγραφών μαθητών/τριών Α΄ τάξης

Οι εγγραφές θα γίνουν σύμφωνα με το Π.Δ. 79/2017 και την εγκύκλιο Φ.6/58025/Δ1 12-4-2019 του Υπουργείου Παιδείας.

Εγγράφονται στην Α΄ τάξη οι γεννηθέντες από 1.1.2013 έως και 31.12.2013.

Οι αιτήσεις των γονέων θα πραγματοποιηθούν από 6 μέχρι 20 Μαΐου 2018 και ώρες 8.30΄- 10.00΄ ή σε άλλη ώρα έπειτα από προσυνεννόηση.

Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για την αίτηση εγγραφής στην Α΄ τάξη του δημοτικού σχολείου είναι τα εξής:

α. Βεβαίωση φοίτησης στο νηπιαγωγείο.

β. Επίδειξη του βιβλιαρίου υγείας του μαθητή, ή προσκόμιση άλλου στοιχείου στο οποίο φαίνεται ότι έγιναν τα προβλεπόμενα εμβόλια.

γ. Το Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή (Α.Δ.Υ.Μ.). Το Α.Δ.Υ.Μ. καταρτίζεται και συμπληρώνεται από ιατρούς των οικείων Μονάδων Υγείας του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (Κέντρα Υγείας, Πολυδύναμα Περιφερειακά ιατρεία κλπ) ή των Εξωτερικών Ιατρείων των Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων ή των ιδιωτών ιατρών συμβεβλημένων με τον Εθνικό Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας ή τον αντίστοιχο ασφαλιστικό φορέα των γονέων και κηδεμόνων ή από ιδιώτες ιατρούς. Το σχετικό έντυπο του Ατομικού Δελτίου Υγείας θα σας δοθεί κατά την ημέρα της εγγραφής, προκειμένου να το προσκομίσετε στο σχολείο με την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς.

δ. Αποδεικτικό στοιχείο από το οποίο φαίνεται η διεύθυνση κατοικίας του μαθητή/τριας. Είναι απαραίτητο να προσκομίσετε στο Σχολείο μας μαζί με έναν λογαριασμό ΔΕΚΟ (στο όνομα ενός γονέα), το μισθωτήριο οικίας θεωρημένο από την οικία εφορία ή το συμβόλαιο ιδιοκτησίας της οικίας διαμονής.

Τα όρια του σχολείου είναι Λεωφόρος Πεντέλης (μονοί αριθμοί), οδός Μυκηνών, μέχρι τη ρεματιά (όριο του Δήμου) και την πάροδο της Αττικής Οδού μέχρι τη Λεωφόρο Πεντέλης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Γραφείο της Διεύθυνσης τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Σημείωση: Οι εγγραφές θα οριστικοποιηθούν και θα ανακοινωθούν μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας των εγγραφών.

Ο Διευθυντής

Ιωάννης Κοσμόπουλος

 

Aνακοίνωση

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι οι εκπειδευτικοί (ειδικοτήτων) του σχολείου μας δέχονται τους γονείς για ενημέρωση τις παρακάτω ημέρες και ώρες.

Εκπαιδευτικός:  Ψυχή Α. ( Θεατρικής Αγωγής) -Κάθε Τρίτη και ώρα 10:00 – 10:45

Εκπαιδευτικός:  Μεσολωρά Α. (Μουσικής)- Κάθε Τρίτη και ώρα 10:00- 10:45

# Εκπαιδευτικός: Βασιλοπούλου Χ. ( Αγγλικών) – Κάθε Πέμπτη 1:15-2:00

Εκπαιδευτικός: Μαυρίδη Σ. ( Καλλιτεχνικών) – Κάθε Δευτέρα 11:00- 11:45

Ανακοίνωση

Αγαπητοί γονείς,

Σας κάνουμε γνωστό ότι ο Δήμος Βριλησσίων αποφάσισε τη διακοπή των μαθημάτων για αύριο Τετάρτη 9/1/2019 σε όλες τις σχολικές μονάδες του Δήμου, λόγω του ισχυρού παγετού που επικρατεί στους αύλειους χώρους  των σχολείων και προς αποφυγή ατυχημάτων.

 

Από τη  Διεύθυνση