Εορτασμός της επετείου και παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2015

Αγαπητοί  γονείς,

– Ο εορτασμός της εθνικής επετείου του 1821 από τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης θα γίνει την Τρίτη 24 Μαρτίου στις 8:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας και θα την παρακολουθήσουν οι μαθητές των Δ΄ και Ε’ τάξεων καθώς και όσοι γονείς επιθυμούν (τα παιδιά των μικρότερων τάξεων θα παρακολουθήσουν τη γιορτή την προηγούμενη ημέρα, 23/3/2015). Οι μαθητές θα προσέλθουν το πρωί κανονικά. Η εορτή θα ολοκληρωθεί στις 10:00 οπότε όλα τα παιδιά θα αποχωρήσουν με ευθύνη των γονέων τους. Το ολοήμερο δεν θα λειτουργήσει.

– Την Τετάρτη 25 Μαρτίου, η σημαιοφόρος με τους παραστάτες θα προσέλθουν στο σχολείο στις 9:15 για να μεταβούν στην εκκλησία συνοδεία δασκάλου. Οι υπόλοιποι μαθητές των ΣΤ΄ και Ε΄ τάξεων που θα λάβουν μέρος στην παρέλαση, θα μεταβούν  με ευθύνη των γονέων τους στην πλατεία Αναλήψεως όπου στις 10.30 θα τα περιμένουν οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί του σχολείου.

– Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί μετά το τέλος της παρέλασης. Τα παιδιά θα παραμείνουν συγκεντρωμένα στη συμβολή των οδών Βερνάρδου και Αναλήψεως απ’  όπου θα πρέπει να τα παραλάβουν έγκαιρα οι γονείς τους.

 

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.