Εκδήλωση για το Ν.Βρεττάκο

Αγαπητοί γονείς,

Σας ενημερώνουμε ότι ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου αποφάσισε να διοργανώσει στις 20/5/2012, ώρα 20:30, στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Βριλησσίων μια εκδήλωση-αφιέρωμα στο Νικηφόρο Βρεττάκο, τιμώντας τα 100 χρόνια από τη γέννησή του. Στην εκδήλωση θα πάρει μέρος 15μελής ομάδα μαθητών και μαθητριών από τις τρεις μεγαλύτερες τάξεις του σχολείου μας. Την ευθύνη της επιλογής των παιδιών, θα έχει η υπεύθυνη ολοημέρου του σχολείου Κα Βιβή Βάσση σε συνεργασία με το διευθυντή και τους εκπαιδευτικούς των τμημάτων. Η επιλογή θα βασιστεί στα εξής κριτήρια:

Αυξημένη διαθεσιμότητα των παιδιών και των οικογενειών τους (θα χρειαστούν 10 περίπου δίωρες Σαββατιάτικες πρόβες 4.00-6.00 μ.μ. σε ημερομηνίες που θα καθοριστούν έγκαιρα).

Πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας.

Ικανότητα στην προφορική απόδοση κειμένου.

Την ευθύνη του όλου εγχειρήματος (επιλογή κειμένων, σκηνοθετική επιμέλεια) έχει αναλάβει αφιλοκερδώς η Κα Λήδα Δημητρίου, θεατρολόγος, ηθοποιός και παραγωγός του Γ΄ προγράμματος ραδιοφωνίας της ΕΡΤ, σε συνεργασία με την Κα Βάσση. Η επιλογή των παιδιών πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος Φεβρουαρίου και προς τούτο ζητούμε τη βοήθεια, τη συνεργασία και την κατανόησή σας. Σας παρακαλούμε, σε περίπτωση που ενδιαφέρεστε εσείς και το παιδί σας σχετικά, να παραδοθεί στο διευθυντή του σχολείου η ακόλουθη υπεύθυνη δήλωση:

{filelink=1} {filelink=6} {filelink=7}

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.