Ανακοίνωση

Αγαπητοί γονείς και κηδεμόνες,

Ενημερώνουμε ότι βάσει του πρωτοκόλλου για τον covid-19 οι μαθητές προσέρχονται στο σχολείο προσκομίζοντας self-test, το οποίο επιδεικνύουν στην είσοδο του σχολείου στον αρμόδιο εκπαιδευτικό και στη συνέχεια στην τάξη στη δασκάλα τους κάθε Τρίτη και Παρασκευή, (εκτός από την πρώτη εβδομάδα, όπου το selftest  θα επιδειχθεί  Δευτέρα και Παρασκευή). Το τεστ πρέπει να δηλώνεται στην ανάλογη πλατφόρμα και να αναγράφεται ο κωδικός δήλωσης στο έντυπο.

   Όλοι οι μαθητές φοράνε υποχρεωτικά μάσκα μέσα κι έξω από την τάξη, εκτός από την ώρα της Γυμναστικής. Σκόπιμο είναι για πρακτικούς λόγους να έχουν στην τσάντα τους και δεύτερη μάσκα.

Η προσέλευση όλων των μαθητών θα γίνεται στις 8:00π.μ. με 8:15π.μ από την είσοδο της οδού Αυλίδος. Η αποχώρηση θα γίνεται ως εξής: α)Η Γ΄ τάξη θα αποχωρεί στις 13:15 από την  έξοδο της οδού Σπάρτης.

β) Η Δ΄ τάξη θα αποχωρεί στις 13:15  από την έξοδο της οδού Αυλίδος.

γ) Η Β΄ τάξη θα αποχωρεί στις 13:20  από την έξοδο της οδού Σπάρτης.

δ) Η Ε΄ τάξη θα αποχωρεί στις 13:20 από την έξοδο της οδού Αυλίδος.

ε). Η Α΄ τάξη θα αποχωρεί στις 13:25 από την έξοδο της οδού Σπάρτης.

στ). Η Στ΄ τάξη θα αποχωρεί στις 13:25 από την έξοδο της οδού Αυλίδος.

Η είσοδος για οποιονδήποτε θέλει να εισέλθει στο χώρο του σχολείου επιτρέπεται μόνο με την επίδειξη βεβαίωσης εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης  ή rapid test τελευταίου 24ώρου.

Ο,τιδήποτε αφορά σε κρούσμα σχετικά με covid-19 πρέπει να ενημερώνετε άμεσα το σχολείο προκριμένου να προβαίνει στις ανάλογες ενέργειες.

                                                                  Ο Διευθυντής του Σχολείου

                                                                       Ι. Κοσμόπουλος    

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.