Εορτασμός 25ης Μαρτίου

Πρόγραμμα Δήμου Βριλησσίων

Αγαπητοί γονείς,

Ο εορτασμός της εθνικής επετείου του 1821 από τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης θα γίνει την Παρασκευή 23 Μαρτίου στις 8:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας και θα την παρακολουθήσουν οι μαθητές των Δ΄ και Ε’ τάξεων καθώς και όσοι γονείς επιθυμούν. Οι μαθητές θα προσέλθουν το πρωί κανονικά. Η εορτή θα ολοκληρωθεί στις 10:00 οπότε όλα τα παιδιά θα αποχωρήσουν με ευθύνη των γονέων τους. Το ολοήμερο δεν θα λειτουργήσει.

{filelink=4}

Με χορηγία του συλλόγου γονέων έχουμε ήδη προμηθευθεί παραδοσιακές στολές τις οποίες τα παιδιά της έκτης θα φορέσουν:

α) την Πέμπτη 22 Μαρτίου στη γενική πρόβα που θα την παρακολουθήσουν οι μαθητές των μικρών τάξεων (τα παιδιά της έκτης θα έρθουν κανονικά ντυμένα, θ’ αλλάξουν στο σχολείο και το καθένα θα πάρει τη στολή στο σπίτι του).

β) την Παρασκευή τα παιδιά της έκτης θα έρθουν το πρωί ντυμένα με τη στολή τους και σε σακούλα θα έχουν τα καθημερινά ρούχα τους. Μετά το τέλος της γιορτής θ’ αλλάξουν, ώστε οι στολές να παραμείνουν στο σχολείο και να επιστραφούν.

Την Κυριακή 25 Μαρτίου, η σημαιοφόρος με τους παραστάτες θα προσέλθουν στο σχολείο στις 9:15 για να πάνε στην εκκλησία συνοδεία δασκάλου (Κα Δέσποινα Πασσάδη). Οι άλλοι μαθητές των ΣΤ΄ και Ε΄ τάξεων που θα λάβουν μέρος στην παρέλαση, θα μεταβούν με ευθύνη των γονέων τους στην πλατεία Αναλήψεως όπου στις 11.00 θα τα περιμένουν οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί του σχολείου.

Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί μετά το τέλος της παρέλασης. Τα παιδιά θα παραμείνουν σγκεντρωμένα στη συμβολή των οδών Βερνάδου και Αναλήψεως απ’ όπου θα πρέπει να τα παραλάβουν έγκαιρα οι γονείς τους.

ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.