Τίτλοι προόδου-Εορτασμός 25ης Μαρτίου-Παρέλαση

Αγαπητοί  γονείς,

– Οι τίτλοι προόδου Β΄ τριμήνου θα δοθούν στους γονείς των μαθητών Γ΄, Δ΄, Ε΄ και ΣΤ΄ τάξεων την Τετάρτη 19/3/2014 στις 18:00-19:00. Παράλληλα θα υπάρξει ενημέρωση για τα παιδιά των Α΄ και Β΄ τάξεων.

– Ο εορτασμός της εθνικής επετείου του 1821 από τους μαθητές της Α΄ τάξης θα γίνει την Δευτέρα 24 Μαρτίου στις 8:30 στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου μας και θα την παρακολουθήσουν οι μαθητές των Ε΄ και ΣΤ’ τάξεων καθώς και όσοι γονείς επιθυμούν. Οι μαθητές θα προσέλθουν το πρωί κανονικά. Η εορτή θα ολοκληρωθεί στις 10:00 οπότε όλα τα παιδιά θα αποχωρήσουν με ευθύνη των γονέων τους. Το ολοήμερο δεν θα λειτουργήσει.

 – Την Τρίτη 25 Μαρτίου, η σημαιοφόρος με τους παραστάτες θα προσέλθουν στο σχολείο στις 9:15 για να πάν στην εκκλησία συνοδεία δασκάλου. Οι άλλοι μαθητές των ΣΤ΄ και Ε΄ τάξεων που θα λάβουν μέρος στην παρέλαση, θα μεταβούν  με ευθύνη των γονέων τους στην πλατεία Αναλήψεως όπου στις 10.30 θα τα περιμένουν οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί του σχολείου.

  – Ιδιαίτερη προσοχή πρέπει να δοθεί μετά το τέλος της παρέλασης. Τα παιδιά θα παραμείνουν συγκεντρωμένα στη συμβολή των οδών Βερνάρδου και Αναλήψεως απ’  όπου θα πρέπει να τα παραλάβουν έγκαιρα οι γονείς τους.

Προσθέστε στους σελιδοδείκτες το μόνιμο σύνδεσμο.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.